måndag 4 maj 2009

Maj Maj Måne Jag Kan Lura Dej Till Skåne

Helgen har varit HELT underbar med mycket kärlek och action.

I Torsdags var de grillning med underbara Madde, fina Simon, Snygg-Lars, Händiga Hanst, söta Frida, stiliga Erik, Entertainment Aladdin Albin, med mera. Vi var hos Frida o Lars o grilla sen kolla vi brasa på campus, smällde smällare i skogen o dansa järnet på balkongen
Sen blev det efterfest hos Flip till tidigt på morgonen, blev inte mycke sömn, väckningen kom innan elva av Chris som kommer in med sin dator på högsta volym och en påse öl o chips i andra handen. Den perfekta bakis maten är ju pizza o kan de bli bättre än o avnjuta den på en gräsmatta i skinande sol med snygga killar i bar överkropp, svar nej, blev inte så mycke pizza för mej hade så mycke fint o kolla på. Vi blev sittandes där till sent på eftermiddan innan de va dags o bege sej hemåt o få lite vila med ett leende på läpparna för att man har ett sådant underbart liv o vänner.
Ja då va vi framme på lördagen som även där va skinande sol o glada människor. Blev dock inte allt för myck gjort på dagen förutom köpa alkohol till mannen myten legenden o vänta på middagen så man får sej ett glas vin, blev grillad ribs med hemmagjord potatis sallad o de va gott kan jag säga sen blev de ett till glas vin efter maten sen en G.T på balkongen o sen mötte jag upp Madde o söta Siri, när vi lämnat Siri hemma så bar de av till Filip för bubblande rosévin (kan de bli mer sommar) o en cider med massa skitsnack o musik. Vaknade tidigt på söndag morgon o kunde inte somna om så jag smet hem för o inte störa grabbarna som skulle upp o jobba senare. När jag kommer hem är mamma på väg ut på uppdrag så jag hoppar upp på cykeln igen o hakar på. Blev några små stopp men de var Media Markt som var vårat riktiga stopp mamma skulle köpa sej en vattenkokare o ny el tandborste o självklart blev de lite onödigt köpt också fanns mycke fint o kolla på där ;) sen gick vi över till K-Rauta o köpte oss varsin glass som vi åt i de fina solskenet. Efter de va de hemåt som gällde o ta sej en stol o sitta o njuta av de fina vädret o tänka på hur tur man har de.

Ha en helt underbar dag allihopa!!!

Inga kommentarer: